Koiran turkin trimmaukset pienestä syli­koirasta suurempaan koiraan

Koirakampaamo Ilo tarjoaa kaikkien rotujen trimmaukset, pesut sekä apua turkinhoitoon liittyvissä mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Koiran trimmaukset tehdään turkin laadun ja kunnon sekä omistajan toiveet huomioiden aina pienestä sylikoirasta suurempaan koiraan yksilö huomioiden. Turkinhoito voi siis olla monenlaista. Minulle onkin tärkeää, että sekä omistaja että koira poistuvat trimmauksen jälkeen hyvillä mielin. Katso tarkemmat yhteystietomme.

Koiran pesut, föönaukset, pohjavillanpoistot sekä kynsienleikkuut

Trimmauksen lisäksi voit varata ajan pelkästään pesuun ja föönaukseen, pohjavillanpoistoon tai näiden comboon, jossa koirasi pestään eri turkki- ja ihotyypeille tarkoitetuilla laadukkailla shampoilla ja hoitoaineilla. Lisäksi myös pienet siistimiset kuuluvat palveluihin. Siistimistyöt käsittävät esimerkiksi korvakarvojen nypinnän, kynsienleikkuun, tassujen siistimisen tai koristekarvojen kevyen lyhentämisen turkin siisteyden ylläpitämiseksi. Mikäli koirastasi löytyy takkuja, niin muistathan mainita asiasta varausta tehdessäsi, jotta osaamme varata aikaa riittävästi takkujen läpikäymiseen. Koira olisikin hyvä harjata kotona viikoittain ihoa myöden, jotta mahdolliset takut ja roskat voidaan poistaa ajoissa. Näin varmistamme koiralle mukavamman trimmauskäynnin, kun aikaa ei mene takkujen aukomiseen.

Villakoiran trimmaus Vantaa

Koiralähtöisyys ja asiakas­tyytyväisyys ovat ykkösasiamme

Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat voimassa ja koira on asianmukaisesti madotettu.

Alla olevasta esimerkki hinnastosta löytyy yleisimpiin trimmauksiin, turkinhuoltoon ja muuhun hyvinvointiin liittyvät hinnat. Kun varaat koirallesi aikaa, kerrothan mahdollisimman tarkasti koirastasi ja toiveistasi, jotta voimme varata sopivan mittaisen ajan trimmaukseen. Mikäli koirallasi on erityistarpeita, sairaus, arkuutta tms. näistä kuulisimme myös varauksen yhteydessä.

Trimmaus hinnasto:

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Maksutavat: yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

Hintaesimerkkejä

Kaikki hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen hinta muodostuu trimmauksen mallin, turkin laadun ja lähtötilanteen, sekä käytetyn ajan ja käyttäytymisen mukaan. Kaikkiin trimmauksiin sisältyy kynsien leikkaus ja korvakarvojen siistintä tarvittaessa. Tarkempia hintoja voit tiedustella puhelimitse.

koiran nyppiminen vantaa
koiran pohjavillan pesu
vantaa koirantrimmaus

Olemme avoinna ajanvarauksella

Koirakampaamo Ilo on avoinna ajanvarauksella. Varaathan ajan puhelimitse 040 837 8093 tai Nettiajanvarauksen kautta, mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, kannattaa aina soittaa sillä esteitä ja peruutuksia tulee silloin tällöin. Teemme trimmauksia sopimuksesta myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä.

Esteen sattuessa peruutathan varaamasi ajan edellisenä päivänä klo 18 mennessä joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta tai käyttämättä jätetystä ajasta veloitamme 100% varatusta ajasta. (koskee kaikkia palveluita).