Koirakampaamo Ilo palvelee Hyvinkään Nopossa

Tervetuloa iloiseen ja rauhalliseen trimmaamoon jossa koirastasi pidetään hyvää huolta vierailun aikana ja omistajana saat lähtiessäsi kotiin vinkit turkinhoitoon trimmausten välissä. Trimmaamo on rauhallinen, sillä tiloissa ei ole samanaikaisesti muita koiria ja koirasi saa näin täyden huomion. Koiraasi hoidetaan ammattitaidolla ja käytössä on ammattimaiset trimmausvälineet sekä laadukkaat tuotteet aina turkin kunto sekä omistajan toiveet huomioiden.

 

Ajanvaraukset puhelimitse: 040 837 8093  tai nettiajanvarauksen kautta. Mikäli en pääse vastaamaan niin voit laittaa perään tekstiviestin. Soitan aina takaisin heti vapauduttuani.

Kun haluat seurata iloisia karvakuonoja ja kuulumisiamme, niin löydät Koirakampaamo Ilon myös Facebookista ja Instagramista @koirakampaamoilo. Ilmoitan siellä uusimpia kuulumisia ja päivityksiä.

Yhteystiedot

Koirakampaamo Ilo
Nopontie 20, 05620 Hyvinkää.
p. 040 837 8093
info@koirakampaamoilo.fi

Trimmaukseen on helppo saapua autolla. Keltainen omakotitalo, Koirakampaamo Ilon tunnisteet pihassa. Trimmaamo sekä pihapiiri on koirille rauhallinen. Autolle löytyy heti pihalle tultaessa oikealta puolen roskakatoksen vierestä asiakkaille tarkoitettu parkkipaikka, johon voitte jättää autonne tuonnin ajaksi. Autotallin oikealta puolen kävelette tallin taakse josta löydätte terassin ja merkatun oven josta pääsee sisään. Saavuthan paikalle juuri varattuna aikanasi, näin edellinen saa poistua rauhassa. Voitte käyttää odotellessa koiranne tarpeilla jalankulkuväylällä joka lähtee sisääntulo liittymää vastapäätä. Kerääthän jätökset pussiin ja viet ne p-paikan vieressä olevaan roska-astiaan. Ei koiran ulkoilutusta piha-alueella, kiitos!

Koiranne nauttiessa palveluista voitte sillä aikaa asioida Hyvinkään monipuolisissa kaupoissa esimerkiksi keskustassa Kauppakeskus Willassa, taikka tehdä metsälenkin upeassa seitsemän veljeksen reitillä, joka lähtee trimmaamon läheltä, annan tähän opastukset mielelläni.