Koirakampaamo Ilo palvelee Vantaan Myyrmäessä

Tervetuloa iloiseen ja rauhalliseen trimmaamoon jossa koirastasi pidetään hyvää huolta vierailun aikana ja omistajana saat lähtiessäsi kotiin vinkit turkinhoitoon trimmausten välissä. Trimmaamo on rauhallinen, sillä tiloissa ei ole samanaikaisesti muita koiria ja koirasi saa näin täyden huomion. Koiraasi hoidetaan ammattitaidolla ja käytössä on ammattimaiset trimmausvälineet sekä laadukkaat tuotteet aina turkin kunto sekä omistajan toiveet huomioiden.

 

Ajanvaraukset puhelimitse: 040 837 8093  tai nettiajanvarauksen kautta. Mikäli en pääse vastaamaan niin voit jättää viestin vastaajaan tai laittaa perään tekstiviestin. Soitan aina takaisin heti vapauduttuani.

Kun haluat seurata iloisia karvakuonoja ja kuulumisiamme, niin löydät Koirakampaamo Ilon myös Facebookista ja Instagramista @koirakampaamoilo. Ilmoitan siellä uusimpia kuulumisia ja päivityksiä.

Yhteystiedot

Koirakampaamo Ilo
Piikuja 3A, 01600 Vantaa (sisäpiha)
Kulmahuoneisto katutasossa.
p. 040 837 8093
info@koirakampaamoilo.fi

Trimmaukseen on helppo saapua joko julkisilla tai omalla autolla. Trimmaamo sekä pihapiiri on koirille rauhallinen. Autolle löytyy pihan perältä autopaikka nro 1 johon voitte jättää autonne tuonnin ajaksi. Myös Kauppakeskus Myyrmannin parkkeeraus mahdollisuudet sijaitsevat kampaamon läheisyydessä. Trimmaamo sijaitsee HSL B-vyöhykkeellä, joten meille saavut kätevästi kauempaa myös julkisilla.